SİTE: Home PROGRAMS Course Program
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Meditative Dance

Ders Programı

Meditative Dance Training - Certificate Program

E-mail Print PDF

East and West Synthesis Body-Mind Development Program

altMeditative Dance is an East-West synthesis development program.  Synthesized techniques include yoga, classical ballet, movement meditation and contemporary body training and dance techniques.These combined techniques aim to provide coordination and concentration in a simultaneous and synchronized manner.

Perfect posture, flexible body, movement skills and regeneration are among the primary targets of Meditative Dance.

Read more...
 

Meditatif Dans

E-mail Print PDF

 Meditatif dans, Doğu ve Batı teknikleri senteziyle vücudun doğal haline, hareketli, dinamik ve kas yapılanmış doğal hayata uyumlu haline dönüştüren hareket tekniğidir.  Akışkan hareket ve nefes birleşimiyle kendinizi dans, kombinasyon ve devinim içinde yeniden keşfedin.

Çarşamba 19.30 - Pazar 18.00

Eğitmen: Sinan Temizalp

Read more...
 

Yoga-Pilates

E-mail Print PDF

Hareketle vücudu değiştirmek ve bağışıklığı yükseltmek ilk kez joseph Pilates’in fikri değildi. Joseph Pilates biraraya getirdiği teknikler ve metodlarıyla kasların sağlıklı bir şekilde güçlenmesini ve korunmasını sağladı. Artık Pilates tekniğine bale ve modern dansın eğitim biçimi de ekleniyor. Vücudun gelişimi ve korunması amaçlanıyor.

Salı 19.30- Perşembe 19.30

Eğitmen: Sinan Temizalp

Read more...
 

Diksiyon

E-mail Print PDF

“ Her türlü iletişim insanın psikolojik gereksinmelerinin sonucudur. Kendisini tanıması, tanıtması ve dönüş alarak kendini değerlendirmesinde bu iletişim süreçleri önemli rol oynar. Kişiler arası iletişimle ilgili olarak yapılan tanımların buluştuğu nokta bu iletişimin psikolojik nitelikli bir bilgi alışverişi olduğu yolundadır”(Capelle 1987).

24 Ağustos'tan itibaren
Pazartesi 19:30

Eğitmen: Ayşegül Savaş
Read more...
 

Astroloji Seminerleri

E-mail Print PDF

Astroloji bir fal mı? İnsanların binlerce yıldır oluşturduğu istatiksel bir bilgi midir yoksa bambaşka bir şey mi? Hepimizin yolculuğunda; geçmişinde ya da geleceğinde ve hatta bugününde bir nebze yıldız tozları bulunduğu söylenebilir.


Çünkü astroloji, uyum, gerginlik, karşıtlık gibi enerjinin birçok halinin; evrensel bir dilin makro plandan yansımaları ve bunun tercümesinden ibarettir.

 

2 Eylül'den itibaren Çarşamba 19:30
Eğitmen
: Evren Bayramlı

Read more...
 

Dışavurumcu Sanat Terapisi

E-mail Print PDF

Kişisel gelisimde yaratıcı teknikler kullanan bir terapi yontemidir.

Bu yöntem, kisinin imgelerle dolu iç dünyasını ve kolektif bilincaltini kesfetmek icin sanati kullanır.

Sanat Terapisi, kisinin icgoru ve farkindalik kazanmasina, duygusal yuklerden kurtulmasina, simdiyi yasamasina ve cesitli nedenlerle bastırdıgı yaraticiligini yeniden kesfetmesine yardimci olur.

 

Eğitmen: Ezgi İçöz

 

Read more...