SİTE: Home PROGRAMS Kurumsal Programlar İnteraktif Seminer ve Gösteriler
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arama

Meditative Dance

İnteraktif Seminer ve Gösteriler

E-mail Print PDF

"12. İnsan Kaynakları Zirvesi “Pozitif Değişime Çağrı"

"Pozitif Değişime Çağrı" konulu 12. İnsan Kaynakları Zirvesi'nin açılışını Meditatif Dans gösterisi ile başladı. “Gelişimin Dengesi” temalı gösterinin ardından katılımcılar uzun ve yorucu geçecek bir güne yaptıkları vücut hareketleri ile zinde başlama fırsatı yakaladı.

devamı

 

Interaktif Seminer ve Workshoplar:

Çok sayıda katılımcının olduğu sahne programları, kongre ve toplantılar için

(20 – 40 dk)


Gösteriler
:

2-8 dansçı

Zigurrat Company: Işık, Poi, Akrobasi, Ateş ve Dans Performansları

 

Eğitmen hakkında:

Çocuk yaşlarda Jimnastiğe başlayan ve Hacettepe Üniversitesi Klasik Bale bölümünde eğitim alan Sinan Temizalp, daha sonra modern dansa yönelmiş ve birçok yerli ve yabancı sanatçı ve koreografla çalışmıştır.

Vücut ve dans eğitimi konusuna yönelen Sinan Temizalp, Spormed, Danset, Akademi İstanbul, Bilgi Üniversitesi gibi dans okulu ve üniversitelerde eğitim vermiştir.

Tiyatro öğrencilerine ve Özel tiyatrolara vücut kullanımı ve beden dili üzerine dersler vermiştir. Dansın Sultanları ve buna benzer birçok projede modern dans eğitimi vermiştir.

Beden ve zihin dengesi üzerine seminerler ve röportajlar veren Sinan Temizalp, Acıbadem Hastanesinde sağlık görevlilerine doğru beden kullanımı üzerine dersler vermiş ve 13-14 Şubat 2007 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen "Pozitif Değişime Çağrı" konulu 12. İnsan Kaynakları Zirvesi'nin açılışını gerçekleştirmiştir.

Linkler:

12. İnsan Kaynakları Zirvesinden görüntüler için: http://www.youtube.com/watch?v=NZZX8FdfLNI